bloemen Exacum
bloemen Exacum
bloemen Exacum

Stap binnen in een weelde van geuren en kleuren!

Het jaar rond biedt Exacum een divers assortiment van prachtige, dagverse snijbloemen en kant-en-klare boeketten in verschillende prijsklassen. Ook in ons aanbod van planten, potten en decoratie houden we de standaard hoog en kiezen we resoluut voor variatie, verfijning en kwaliteit.

“Flowers are instant happiness.”

Elk seizoen laten we onze creativiteit de vrije loop om de mooiste boeketjes op maat van uw wensen samen te stellen. Van lichte frisse tinten in de lente tot warme roeste en rode schakeringen in de winter. Van tulpen, hyacinten en narcissen over rozen, dahlia’s en lelies tot chrysanten, hortensia’s en orchideeën… Heerlijk om te geven én te krijgen!

Breng uw interieur tot leven

Groot of klein, groen, vet of bloeiend,… Welke planten ook uw voorkeur genieten, ze brengen tegelijk rust en leven in huis en zorgen voor een authentiek thuisgevoel. Bij Exacum vindt u een divers en uitgebreid assortiment kwalitatieve planten dat regelmatig aangevuld wordt en waaruit u in de winkel in alle rust uw keuze kan maken. Bovendien hebben wij voor elke plant een passende pot. Ze zijn er in alle maten, vormen en kleuren, passend bij de stijl die u voor ogen hebt.

“Met de juiste groendecoratie tilt u uw interieur naar een hoger niveau!”

bloemen in interieur

Details maken het geheel…

In Exacum bieden we ook heel wat leuke en originele decoratie-elementen om uw interieur helemaal af maken. Glaswerk en potterie in alle kleuren en stijlen, (geur)kaarsen en theelichthouders,… Met de seizoenen als leidraad stellen we zorgvuldig een gevarieerd aanbod samen en we helpen u graag om uw keuze te maken.

details Exacum
onze winkel Exacum
Ontdek ons uitgebreide aanbod bloemen, planten en decoratie in onze winkel!